Feed on
Posts
Comments

Comentarii…

Comentezi frumos. De ce zici ca esti nepoliticos?
 
08.02.07 12:37:49  nepoliticosul
Stii ceva? Azi-noapte am tot citit diverse povestiri-prostioare-sentimente-ganduri,etc- scrise de diverse persoane in asa zisele "jurnale personale". Cunoscandu-te doar pe tine din acea nebunie de "suflete neintelese", suferinde dupa "iubire" sau din iubire, toate bloggurile mi s-au parut o imensa prostie.
Daca tot "suferi", daca tot esti neinteles ai doua variante simple: vorbesti cu un prieten/a sau mergi la psiholog. Nu e nevoie sa scrii ce simti, ce vrei, ce speri, ce visezi pentru a fi citit de straini, ca sa ce? Daca e jurnal intim atunci ai unul acasa scris frumos de mana. Sau voi, bloggerii simtiti nevoia sa va planga si altii de mila… sau vreti sa fiti cititi, sa vada lumea cat de frumos stiti sa scrieti.
OK, scrieti frumos! Atunci de ce atat de multa risipa de creativitate si nu faceti frumos ceva concret pt voi plangaciosii? De ce nu va publicati prozele, poeziile, ideile si cuvintele alea mestesugit scrise uneori intentionat pt a ajunge la sufletul unei anumite persoane?
Dragii mei bloggeri, viata este atat de frumoasa, se intampla atat de multe minuni langa noi… Da, uneori mai sunt si necazuri, mai avem si esecuri , dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne tot ascundem sub diferite nume, sa ne tot refugiem in fata calculatorului, sa tot visam cu ochii larg deschisi, sa fugim din fata celei mai mici greutati intr-o lume imaginara creata special de voi-pentru voi "neintelesii".
Din ce-am citit pe diverse blogguri, unii chiar aveti studii superioare , deci ati auzit de comunicare, de formele ei…
E frumos sa poti visa cu ochii larg deschisi, dar nu va mai tot ascundeti dragilor, nu va mai plangeti atata de mila, si faceti ceva concret cu viata voastra… Scrii frumos – atunci publica! Ai o perioada proasta, comunica cu cei din jurul tau, vorbeste cu "eul" tau si va fi mai bine… TU ai un cuvant hotarator in ceea ce vrei sa faci cu viata ta; poti lua hotarari (…)
 
08.02.07 12:44:36   nepoliticosul
Vad ca nu mi s-a publicat chiar finalul maret… asta e. Acum nu mai completez partea lipsa dar sper ca ai retinut ideea… Lupta! Asta e viata!

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X