Feed on
Posts
Comments

Prietena mea

Cred ca am racit. Azi am zacut toata ziua . Am facut febra si mi s-au uscat buzele. Prietena mea cea mai buna a venit sa ma vada si mi-a adus kiwi . Zice ca are vitamine . Ea e topita dupa vitamine. Si dupa un tip care face sport toata ziua si care, la randul lui, ia si el vitamine cu pumnul.
Toate fetele mor dupa el. Destul de sexi, desi nu chiar genul top-model, simpatic si nesuferit in acelasi timp – o combinatie periculoasa pentru cele mai slabe de inger. Uneori e chiar nemernic. Intotdeauna face in asa fel incat treci usor peste toate defectele lui. Chiar si peste cel mai mare dintre ele. E insurat .
Prietena mea cea mai buna e hipnotizata. E de trei ani cu el si de doi incearca sa plece. Culmea e ca, in nemernicia lui, i-a zis odata ca nu a castigat-o la loto. Obisnuita cu fostii ei prieteni care se tarau in genunchi cand ea vroia sa ii lase, acum parca e lovita in moalele capului de-atata libertate.
Sau, in absenta unor conditionari – care conduc, intr-un final, la cautarea unor cai de a le-nlatura -esti chiar mai dezorientat si mai lipsit de vointa?
Cine stie, oare?

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X